Gastvrij Zorgzaam Spiritueel

Groter, efficiënter en nog beter

 Locatiev2

De eindbestemming van onze reis is een groter, efficiënter en nóg beter Sint Anna. Hoe ziet dat eindplaatje er dan concreet uit?

Woongemeenschappen

Het nieuwe Sint Anna krijgt 160 wooneenheden met een Zorg Zwaarte Pakket van 5 of hoger. Die 160 wooneenheden worden verdeeld over 20 woongemeenschappen van maximaal 8 bewoners, verspreid over 4 bouwlagen. Daarbij delen twee woongroepen een gemeenschappelijke entree en facilitaire ruimtes.  De woongemeenschappen functioneren zelfstandig, maar werken tegelijk samen met de buurgemeenschap. Zo ontstaan er 10 gekoppelde woongroepen die samenwerken, onderling materiaal en personeel uitwisselen en relevante producten gezamenlijk inkopen. Ook overleg en zaken als administratie vinden plaats op woongroep-niveau.

Efficiënt

Er is sprake van een grote multifunctionaliteit en flexibiliteit als het gaat over het gebruik van ruimtes. De niet-woongroepgebonden activiteiten vinden plaats in het algemene deel op de begane grond. Multifunctioneel én flexibel dus. Ook bij bouwkundige installaties streven we een optimale efficiency na, zodat het hele gebouw een efficiënte bedrijfsvoering mogelijk maakt.