Samen Vertrouwd Aandacht Professioneel

Datum: 22-11-2021

Drie generaties leggen eerste steen Sint Anna

Met het leggen van de symbolische eerste steen op maandag 22 november vierde Stichting Sint Anna Boxmeer opnieuw een mijlpaal in het bouwproces. Het nieuwe verpleeghuis aan de Veerstraat komt steeds een steen dichterbij.

Speciale afvaardiging van Sint Anna       

De eer voor het leggen van de eerste steen was aan Mevr. Arnold (bewoonster), Henny Jenniskens-Arnold (mantelzorger) en Roel Jenniskens (medewerker van Sint Anna én mantelzorger). Zij vormen samen drie generaties bij Sint Anna. De afvaardiging van bewoners, medewerkers en mantelzorgers werd compleet gemaakt met Joke Saedt; vrijwilliger bij Sint Anna.        

Aan het werk

Onder begeleiding van Joris Loeffen (uitvoerder Bouwbedrijf Berghege) metselden zij de stenen op een stuk muur. Als herinnering kregen zij een speciale metseltroffel in de paarse kleuren van Sint Anna.

Op naar de toekomst          

Ineke Wever, bestuurder: “We bouwen op dit moment op deze unieke locatie een prachtig nieuw verpleeghuis. We breiden daarom onze teams nu al graag uit met enthousiaste collega’s en vrijwilligers om straks de zorg op de gewenste manier te kunnen bieden.” Het nieuwe verpleeghuis gaat vanaf de zomer van 2022 bewoond worden door een eerste groep bewoners.

Terug naar het nieuwsoverzicht