Gastvrij Zorgzaam Spiritueel

Voorzieningen & Diensten

Voor de bewoners zijn er veel voorzieningen. Denk hierbij onder andere aan een dagbibliotheek, internetruimte, een volledig ingerichte en professionele kapsalon, pedicure, winkeltje, mondhygiëniste en tandarts. (I.v.m. corona is het winkeltje nog gesloten)

Elke kamer in het huis heeft een aansluiting voor tv, radio en telefoon. Op uw eigen tv kunt u de diensten in de kapel volgen. Ook is het mogelijk om op uw kamer te internetten. Het huis beschikt ook over draadloos internet (wifi).

Huismeester en technische dienst

Voor werkzaamheden in en om uw appartement kunt u een beroep doen op de huismeester. Of het nu gaat om het ophangen of vervangen van uw lamp, de reparatie van een kast of het helpen bij het instellen van uw apparatuur, de huismeester helpt u graag. Ook bij een eventuele verhuizing. Afhankelijk van uw vraag zal er een (kleine) vergoeding in rekening worden gebracht.

Keuken en maaltijden

De warme maaltijd wordt dagelijks door de keukenmedewerkers vers bereid en in warmhoudwagens door de transportdienst naar de huiskamers gebracht. 

Wasserij en linnenkamer

In huis is er een eigen wasserij en linnenkamer. Hier kan uw wasgoed gewassen en gestreken worden. Om uw persoonlijke spullen niet kwijt te raken moet alle textiel voorzien zijn van naametiketten. Tegen een vergoeding doen wij dit alles graag voor u.