Gastvrij Zorgzaam Spiritueel

Voorzieningen & Diensten

Voor de bewoners zijn er veel voorzieningen. Denk hierbij onder andere aan een dagbibliotheek, internetruimte, een volledig ingerichte en professionele kapsalon, pedicure en winkeltje.
Elke kamer in het huis heeft een aansluiting voor tv, radio en telefoon. Op uw eigen tv kunt u de diensten in de kapel volgen. Ook is het mogelijk om op uw kamer te internetten. Het huis beschikt ook over draadloos internet (wifi).

Huismeester en technische dienst

Voor werkzaamheden in en om uw appartement kunt u een beroep doen op de huismeester. Of het nu gaat om het ophangen of vervangen van uw lamp, de reparatie van een kast of het helpen bij het instellen van uw apparatuur, de huismeester helpt u graag. Ook bij een eventuele verhuizing. Afhankelijk van uw vraag zal er een (kleine) vergoeding in rekening worden gebracht.

Keuken en maaltijden

Voor vers brood, beschuit en beleg komt er drie keer per week een medewerker met een broodwagen aan uw deur. De warme maaltijd wordt dagelijks door de keukenmedewerkers vers bereid en in de huiskamers geserveerd.

Zorgcentrum Sint Anna Boxmeer Quote Voorzieningen

Dinerbuffet of speciale gelegenheid

Dinerbuffet
Gezellig dineren met medebewoners en familie of vrienden? Vier keer per jaar kunt u aanschuiven bij het ‘dinerbuffet’. Hiervoor kunt u maximaal vier gasten uitnodigen. Opzet is om elkaar te ontmoeten tijdens een heerlijke maaltijd met goed gezelschap. Erg gezellig én lekker!

Speciale gelegenheid
Heeft u iets te vieren? Het is mogelijk om bij speciale gelegenheden (bijvoorbeeld uw verjaardag) familie of vrienden uit te nodigen voor een hapje, drankje of eventueel een compleet diner. Dit wordt in overleg met u samengesteld en opgediend in een speciaal daarvoor ingerichte ruimte.
Lees meer

Wasserij en linnenkamer

In huis is er een eigen wasserij en linnenkamer. Hier kan uw wasgoed gewassen en gestreken worden. Om uw persoonlijke spullen niet kwijt te raken moet alle textiel voorzien zijn van naametiketten. Tegen een kleine vergoeding doen wij dit alles graag voor u. En, indien uw kleding naar de stomerij moet, dan regelen wij het vervoer hiervan. De wasserij beschikt ook over een kledinghersteldienst.

Aangezien niet alle diensten onder de AWBZ vergoeding vallen wordt een eigen bijdrage van alle bewoners gevraagd. Bekijk hiervoor het document aan de rechterkant op deze pagina.