Samen Vertrouwd Aandacht Professioneel

Voorzieningen & Diensten

Voor de bewoners zijn er veel voorzieningen. Denk hierbij onder andere aan een dagbibliotheek, internetruimte, een volledig ingerichte en professionele kapsalon, pedicure, winkeltje, mondhygiëniste en tandarts. (I.v.m. corona is het winkeltje nog gesloten)

Elke kamer in het huis heeft een aansluiting voor tv, radio en telefoon. Op uw eigen tv kunt u de diensten in de kapel volgen. Ook is het mogelijk om op uw kamer te internetten. Het huis beschikt ook over draadloos internet (wifi).

Huismeester en technische dienst

Voor werkzaamheden in en om uw appartement kunt u een beroep doen op de huismeester. Of het nu gaat om het ophangen of vervangen van uw lamp, de reparatie van een kast of het helpen bij het instellen van uw apparatuur, de huismeester helpt u graag. Ook bij een eventuele verhuizing. Afhankelijk van uw vraag zal er een (kleine) vergoeding in rekening worden gebracht.

Keuken en maaltijden

De warme maaltijd wordt dagelijks door de keukenmedewerkers vers bereid en in warmhoudwagens door de transportdienst naar de huiskamers gebracht. 

Wasserij en linnenkamer

Per 3 januari 2022 sluit de wasserij van Sint Anna. Vanaf dat moment besteden wij het beddengoed en badgoed uit aan Newasco. Persoonsgebonden was gaat vanaf 3 januari in eigen beheer gedaan worden. Dat kan inhouden dat een mantelzorger zelf wast of zelf kiest voor een wasserij om de was uit te besteden. Sint Anna faciliteert een overstap of aanmelding bij Newasco voor de persoonsgebonden was. Meer informatie over dit onderwerp vindt u hier