Samen Vertrouwd Aandacht Professioneel

Datum: 05-07-2021

Cliëntenraad weer op sterkte

De lente met al het frisse groen gaat over in een zomer met alles in volle bloei; het is een soort metamorfose van de natuur. Een passende metafoor voor de ‘metamorfose’ die de cliëntenraad heeft ondergaan. De Cliëntenraad is en blijft de stem van de bewoners.

Nieuwe gezichten
Met 3 nieuwe gezichten, Albert Swinkels als voorzitter, Alfons Jansen als lid en Menno Smit als ondersteuner is de raad weer op sterkte. Door extra inspanningen van hun voorgangers zijn de nieuwe leden ingewerkt. De cliëntenraad richt zich onder andere op de nieuwbouw en het verbeterplan voor Sint Anna.

Nieuwbouw
De cliëntenraad is nauw betrokken bij ontwikkelingen rondom de nieuwbouw en de toekomstige verhuizing. Zo is de cliëntenraad betrokken bij de selectie van een leverancier voor de maaltijden in het nieuwe verpleeghuis.

Verbeterplan
Dit plan vraagt extra aandacht van de Cliëntenraad, omdat de belangen van de bewoners aan de orde zijn. Het is belangrijk dat de contacten met de bewoners vanuit de cliëntenraad weer op gang komen. Corona heeft dat tegengehouden, maar er komen weer mogelijkheden deze zomer.

Meer weten?
Meer informatie over de cliëntenraad? Klik hier. U vindt hier onder andere het jaarverslag 2020, het jaarplan 2021 en de brochure van de cliëntenraad.

Terug naar het nieuwsoverzicht