Home » Werken bij » Vacatures » Vrijwilligerswerk » Lid cliëntenraad

Lid cliëntenraad

(uren in overleg)

Het is mooi werken in de zorg, vooral bij Sint Anna. Je werkt op een prachtige locatie in ons gloednieuwe gebouw waar oud en nieuw elkaar ontmoeten. Maar ook qua inhoud is het mooi werken in de zorg, vooral als lid van onze cliëntenraad (CR), waarin je een belangrijke stem vertegenwoordigt: die van onze bewoners.

Over de functie

De cliëntenraad komt eens per maand op dinsdagochtend bijeen. Dit start met een eigen vergadering, gevolgd door de vergadering met de Raad van Bestuur (RvB).

Daarnaast heeft ieder cliëntenraadslid een eigen aandachtsgebied en taken. Denk aan het voeren van kennismakingsgesprekken met nieuwe bewoners, beoordelen van beleidsstukken en de deelname aan werkgroepen. Deze taak-/rolverdeling wordt gemaakt in overleg met de andere cliëntenraadsleden gemaakt.

 

Wie zoeken wij?

We vinden het belangrijk dat jij je kunt vinden in onze kernwaarden: Samen, Aandacht, Professioneel en Vertrouwd. Zo verlenen wij binnen Sint Anna onze warme zorg. Tegenover deze kernwaarden worden alle beslissingen afgewogen, vanuit een beleidsmatig als een procesmatig oogpunt. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je:

  • je betrokken voelt met, en kennis hebt van onze doelgroep en instelling;
  • het onderscheid kan maken tussen cliëntenbelang en het belang(en) van Sint Anna;
  • goede sociale vaardigheden hebt en kan samenwerken in teamverband;
  • bereidheid bent om je (eventueel) te scholen op het gebied van medezeggenschap.

Specifieke kennis op een bepaald terrein is wenselijk (afhankelijk van de taakverdeling in de raad). Te denken valt aan financieel-economische, juridische, beleidsmatige en/of administratieve kennis.

Wil jij dit ook?

Iedere dag een mooie dag: dat is wat we bij Sint Anna elke dag waarmaken voor onze bewoners, maar óók voor onze werknemers en natuurlijk onze raadsleden! Wij vinden het namelijk belangrijk dat onze collega’s met goede zin naar het werk gaan en ook met een glimlach op het gezicht naar huis terugkeren.

Enthousiast? We leren je graag beter kennen zodat we samen de mogelijkheden kunnen verkennen. Stuur je motivatie en CV naar ons toe en we nemen snel contact met je op.

Heb je eerst nog vragen over de vacature? neem dan contact op met onze recruiter, Bart Balm, via tel. 06-26953803 of mail naar b.balm@sintannaboxmeer.nl

Aanmelden als vrijwilliger

Correct
Dit veld is verplicht
Correct
Dit veld is verplicht en moet een e-mailadres zijn
Correct
Dit veld is verplicht
Correct
Dit veld is verplicht