Home » Werken bij » Vacatures » vrijwilligerswerk » Wandelvrijwilliger

Wandelvrijwilliger

(uren in overleg)

Sint Anna is op zoek naar enthousiaste en betrokken Wandelvrijwilligers, die graag dingen ondernemen, dat maakt het leven leuk en aantrekkelijk. Maar... zelfstandig eropuit is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarnaast is samen leuke dingen doen gezelliger. Sint Anna is een fijne organisatie, volop in ontwikkeling en waar met hart en ziel gewerkt wordt aan liefdevolle zorg. Ons motto is dan ook: ‘Iedere dag een mooie dag!’.

Over de functie

Bij Sint Anna wonen bewoners die niet allemaal geheel zelfstandig leuke dingen kunnen ondernemen. We zijn op zoek naar vrijwilligers, die met een bewoner een wandelingetje willen maken of ergens een kopje koffie willen drinken. Word jij de vrijwilliger die iemands dag meer kleur geeft?

 

Wie zoeken wij?

 

Speciale voorkennis op het gebied van zorg of begeleiding is niet nodig: enthousiasme, geduld en betrokkenheid bij de medemens, dat is wat telt. Na een korte instructie over het rijden met een rolstoel ben je in staat om zelfstandig met een bewoner op pad te gaan.

  • Inlevingsvermogen, tact, integriteit, gastvrijheid en goed kunnen luisteren zijn sleutelwoorden bij een vrijwilligersfunctie;
  • Een klantgerichte, geduldige en begripvolle houding is belangrijk;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Communicatief vaardig en geduld kunnen opbrengen om actief naar de ander te luisteren;
  • Veilig werken staat bij Sint Anna voorop; bij aanstelling dien je als vrijwilliger (gratis) een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) aan te vragen.

Jouw arbeidsvoorwaarden

  • Een goed gevoel omdat je iets voor een ander kunt doen;
  • De kans om je in te zetten voor mensen die niet meer alles zelf kunnen;
  • Alle ruimte om kennis te maken met anderevrijwilligers;
  • Jouw inzet wordt afgestemd op jouw privé agenda;
  • Reiskostenvergoeding: voor woon-werkverkeer (vanaf 5 km) ontvang je € 0,21/km;
  • Onze vrijwilligers zijn verzekerd tijdens hun vrijwilligersuren.

Kennismaken?

Ben jij die gezellige persoon die de dag van onze bewoners iets mooier gaat maken? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren, doe dit nog vandaag! We nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Wij verzorgen een heerlijk kopje koffie/thee en we vertellen je graag nog meer over de inhoud. Het betreft hier een overeenkomst op vrijwillige basis.

Heb je vragen of wil je meer weten, neem dan contact op met: Jolanda Rutten, coördinator informele zorg, telefoonnummer 0485-571541 of 06-22123404 (bereikbaar op ma, di, do van 8.00 - 16.30 uur). Of stuur een mail naar j.rutten@sintannaboxmeer.nl en we nemen snel contact met je op.

Aanmelden als vrijwilliger

Correct
Dit veld is verplicht
Correct
Dit veld is verplicht en moet een e-mailadres zijn
Correct
Dit veld is verplicht
Correct
Dit veld is verplicht