Samen Vertrouwd Aandacht Professioneel

Datum: 01-07-2021

Emile Roemer benoemd in Raad van Toezicht

Emile Roemer is per 1 juli 2021 benoemd als lid van de Raad van Toezicht van Stichting Sint Anna in Boxmeer.

Emile Roemer is de opvolger van Helen van Tol, die de maximale zittingsduur bereikt heeft. Met de toetreding van de heer Roemer is de Raad van Toezicht weer compleet. Roemer zal zitting nemen in de kwaliteitscommissie. Daarover zegt hij het volgende: “ik vind het een geweldige eer om mij in te mogen zetten voor Sint Anna. Het is mijn thuisomgeving en dat maakt het helemaal bijzonder.” 

Over de Raad van Toezicht van Sint Anna
Voorzitter Betty van de Walle: “Wij zijn ervan overtuigd in de heer Roemer een uitstekend kandidaat gevonden te hebben passend in het profiel dat we eerder hebben opgesteld en in het bijzonder met betrekking tot de specifieke eisen. Lokale verankering en het hebben van een lokaal netwerk zijn bij de heer Roemer verzekerd. We zijn blij dat de heer de heer Roemer de functie wil aanvaarden.”

De Raad van Toezicht bestaat vanaf 1 juli uit: Mw. W.H. van de Walle (voorzitter), Mw. J.G.M. Jansen, Dhr. E.J.M. Smeets, Dhr. S.J.E. Turnhout en Dhr. E.G.M. Roemer.

Over Emile Roemer
Emile Roemer is een bekende speler in het politiek speelveld, zo was hij politiek leider van de SP, lijsttrekker bij de Tweede Kamerverkiezingen en fractievoorzitter. Hij begon zijn loopbaan als onderwijzer en was wethouder van Boxmeer en voorzitter van de SP in Boxmeer. Ook was hij waarnemend burgemeester van Heerlen en Alkmaar. 

Terug naar het nieuwsoverzicht