Gastvrij Zorgzaam Spiritueel

Datum: 18-11-2018

Uit op zondag

Op 18 november a.s. wordt de ontroerende film 'De Storm' vertoond (Nederlands gesproken). Deze film speelt zich af in 1953 in de provincie Zeeland. Een alleenstaande 18-jarige Zweeuwse boerendochter moet noodgedwongen door een zondvloed, na een hevige februaristorm, haar pasgeboren zoon achterlaten. Samen met haar redder begint zij een hopeloze zoektocht. Woonzorgcentrum Sint Anna, Veerstraat 49, 5831 JM Boxmeer.

Uit op zondag

‘Uit op Zondag’ is een initiatief van Stichting Welzijn Ouderen Gemeente Boxmeer (SWOGB) in samenwerking met Woonzorgcentrum Sint Anna en Zorgcentrum Symfonie van Pantein. Vanuit het idee dat het gezellig is om op zondagmiddag anderen te ontmoeten of een leuke invulling te hebben, worden er regelmatig lezingen, films of muziekmiddagen georganiseerd.

Het programma varieert en vindt de ene keer bij Woonzorgcentrum Sint Anna plaats en de andere keer bij complex Weijerstaete van Zorgcentrum Symfonie, beiden in Boxmeer. De middagen zijn vrij toegankelijk, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. De consumpties zijn voor eigen rekening. Het programma start om 14.30 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur. De zaal is geopend vanaf 14.15 uur.

Klik hier voor meer informatie

Terug naar het nieuwsoverzicht