Gastvrij Zorgzaam Spiritueel

Datum: 29-05-2020

Bezoekersregeling in corona tijd (m.i.v. 1 juni 2020)

Met ingang vanaf maandag 1 juni 2020 geldt een bezoekregeling.

Na het uitbreken van het coronavirus in februari 2020 in Nederland heeft het kabinet maatregelen genomen om verspreiding van het virus tegen te gaan. Voor verpleeghuizen zoals Sint Anna betekende dit dat zij per 20 maart 2020 de deuren moesten sluiten voor bezoekers en anderen die niet noodzakelijk zijn voor de basiszorg.

Deze sluitingsmaatregel is bedoeld om de kwetsbare bewoners en zorgprofessionals te beschermen tegen het Coronavirus. Op basis van de landelijke afname van het aantal coronabesmettingen mogen verpleeghuizen de bezoekregeling gefaseerd en gecontroleerd versoepelen.

Met ingang vanaf maandag 1 juni 2020 geldt een bezoekregeling. Wij zijn ons ervan bewust dat de bezoekregeling niet de wijze is waarop u uw familielid/naaste het liefst zou willen ontmoeten, maar dit is voor nu de enige manier die de overheid toestaat om bezoek mogelijk te maken. Wanneer de veiligheid in het gedrang komt en/of wanneer het aantal besmettingen toeneemt kan Sint Anna deze bezoekregeling op elk moment bijstellen of zelfs de deuren weer volledig sluiten voor bezoek.

U vindt de uitgebreide informatie en richtlijnen mbt onze bezoekersregeling in deze pdf. Neem deze goed door en houd u aan de afspraken. Samen tegen Corona.

Terug naar het nieuwsoverzicht