Home » Werken bij » Vacatures » Zorg & Welzijn » Verzorgende IG (regie over eigen werktijden)

Verzorgende IG (regie over eigen werktijden)

(uren in overleg vast te stellen)

Jij werkt graag op een kleinschalige locatie waar je écht bij elkaar betrokken bent. Aan het einde van je werkdag naar huis gaan met het idee dat je de bewoners weer een fijne dag hebt bezorgd: daar doe jij het voor, niet minder.

Over de functie

Als Verzorgende IG bij Sint Anna werk je in een kleine organisatie waar de lijnen kort zijn en we elkaar snel weten te vinden. Daarnaast werk je op een prachtige locatie in ons gloednieuwe gebouw. Je wordt onderdeel van een gezellig en hecht team van toegewijde collega’s.

Met een regie-arbeidsovereenkomst ben je werkzaam vanuit de interne flexpool van Sint Anna. Dit betekent dat je op meerdere afdelingen werkzaam kan zijn. Indien je dat wenst proberen we je zoveel mogelijk werkzaam te laten zijn op dezelfde afdelingen. Je biedt verzorging en begeleiding aan bewoners met somatische en/of psychogeriatrische problematiek op basis van de afspraken in het zorgleefplan. Terwijl je ondertussen een praatje maakt, ondersteun je bij ADL taken en verricht je verpleegtechnische handelingen. Jij stimuleert bewoners om zo goed mogelijk voor zichzelf te zorgen door hun zelfredzaamheid, zelfstandigheid en hun eigen regie te versterken. Je houdt rekening met de mogelijkheden van de bewoners. Je geeft persoonlijke aandacht, bewaakt en bevorderd de kwaliteit van leven om zo aan het levensgeluk van de bewoners bij te dragen.

Maar wie kan beter vertellen hoe het is om bij Sint Anna te werken dan je toekomstige collega’s? Lees daarom vooral hun ervaringsverhalen.

Wie ben jij

Jij kunt je vinden in onze kernwaarden Samen, Aandacht, Professioneel en Vertrouwd. Zo verlenen wij binnen Sint Anna onze warme zorg. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je:

  • In het bezit bent van een mbo-diploma Verzorgende 3 IG;
  • Je het leuk vindt om op meerdere afdelingen werkzaam te zijn;
  • Zorgvuldig om kunt gaan met de verschillende zorgsituaties;
  • Je kan verplaatsen in de behoefte en wensen van de bewoners en heb je oog voor de persoon tegenover je;
  • Oog hebt voor elkaar en waar de kwaliteit van de zorg écht voorop staat.

Parttime of fulltime werken? We bieden je een contract aan, waarin het aantal uren in overleg worden vastgesteld.

Wil jij dit ook

Sint Anna bied je graag een, in eerste instantie tijdelijke, ‘regie-arbeidsovereenkomst’. Heb je specifieke wensen in werktijden? In deze overeenkomst spreken we af hoeveel uren je op kalenderjaarbasis werkt. We roepen je voor deze uren ook daadwerkelijk op. Je bepaalt zelf of je gehoor geeft aan een verzoek om te komen werken, omdat we snappen dat een goede werkprivébalans voor jou belangrijk is. Uiteraard geldt dat je het aantal uren dat je hebt afgesproken ook daadwerkelijk moet werken. 

Iedere dag een mooie dag: Dat is wat we bij Sint Anna elke dag waarmaken voor onze bewoners, maar óók voor onze werknemers! Wij vinden het enorm belangrijk dat onze collega’s met goede zin naar het werk gaan en ook met een glimlach op het gezicht naar huis terugkeren. Daarnaast kun je rekenen op:

  • Een bruto maandsalaris van min €2.391,72 en max 3.177,10 (o.b.v. 36 uur) in FWG 35 cao VVT;
  • Een jaarlijkse vakantietoeslag van 8%;
  • Een eindejaarsuitkering van 8.33%;
  • Een meerkeuzesyteem arbeidsvoorwaarden, waardoor je voordelig een telefoon, laptop, sportabonnement, cursus of een fiets kan aanschaffen;
  • Verlof op basis van een fulltime contract van 237,4 uur per jaar;
  • Een kleinschalige werkplek waar de kwaliteit van de zorg écht voorop staat en we oog hebben voor elkaar.

Iedere dag een mooie (werk)dag

Enthousiast? We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden. We ontvangen graag jouw motivatie en CV. Daarna nemen we snel contact met je op. 

Heb je eerst nog vragen over de vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Joep Sauvé via tel. 06-50000953 of mail naar werkenbij@sintannaboxmeer.nl 

Direct solliciteren

Correct
Dit veld is verplicht
Correct
Dit veld is verplicht en moet een e-mailadres zijn
Correct
Dit veld is verplicht
Correct
Dit veld is verplicht