Samen Vertrouwd Aandacht Professioneel

Datum: 25-03-2020

Creatief en Hartverwarmend

We leven in een bijzonder tijd, daar hebben we het mee te doen en dat doen we ook! Met zijn allen.

We worden creatief. Met Ipads de bewoners in contact houden met familie. Buitengym organiseren, alle bewoners op hun eigen balkon met 1,5 meter afstand. Samen 20 minuten de zon voelen, de bloemen ruiken en op liedjes van vroeger bewegen.

En voor iedereen die dan hard aan het werk is bij en voor Sint Anna komt de hartverwarmende steun via vele kanalen binnen.

Een Bewoner:

Als bewoner van Sint-Anna wil ik jou, Enny, en alle zorg- en andere medewerkers bedanken in deze moeilijke tijd. De vrijwilligers missen we enorm en dat is goed want dan weten we weer hoeveel zij toevoegen aan de goede zorg die wij hier in Sint-Anna ontvangen. Respect en bewondering voor alle volhouders. Bedankt!!!

Twee mantelzorgers

Als familie blijven we vertrouwen op de liefdevolle zorg van de teamleden en hopen we dat ze dit fysiek en mentaal vol kunnen blijven houden. Ook zij hebben een thuisfront en zorgen.

Natuurlijk, weet ik niet hoe het verder gaat lopen, maar voor nu sterkt me dat, te weten dat jullie dat zien. Ik zit dit heel emotioneel te schrijven, met tranen in mijn ogen, vanuit dankbaarheid! Nog meer een bewijs dat mam bij jullie in hele goede handen is! Dank jullie wel!!!

Een Buurtbewoner

Ik wens jullie veel wijsheid en gezondheid in deze onvoorstelbare crisistijd… jullie zijn onmisbare toppers.

Terug naar het nieuwsoverzicht