Samen Vertrouwd Aandacht Professioneel

Datum: 31-01-2022

Speeddates in het verpleeghuis: ben jij dé match voor Sint Anna?

Verpleeghuis Sint Anna Boxmeer organiseert op Valentijnsdag speeddates, omdat Sint Anna graag in contact komt met potentiële zorgmedewerkers en vrijwilligers. Voor de eerste aanwezigen ligt het inspirerende boek ‘Verpleeg Thuis’ van Teun Toebes klaar.

Kom je op date: wie weet passen we bij elkaar?
De speeddates zijn korte informele gesprekjes met zorgmedewerkers en andere medewerkers van Sint Anna. Overweeg je een nieuwe baan in de zorg of zoek je een plek voor dankbaar vrijwilligerswerk? Kom dan zeker even langs. Teun Toebes, schrijver van de bestseller ‘Verpleeg Thuis’ is een enorme inspiratiebron voor Sint Anna, de eerste vijf aanwezigen krijgen daarom de bestseller ‘Verpleeg Thuis’.

Uitbreiding zorgteams
In de zomer ’22 verhuist de eerste groep bewoners naar het verpleeghuis dat nu achter het huidige gebouw in aanbouw is. We ontmoeten tijdens de speeddates graag nieuwe collega’s die als Woonzorgbegeleider, Helpende +, Verzorgende IG of Verpleegkundige onze teams willen ondersteunen.

Vrijwilligers maken het verschil
In de nieuwbouw gaan bewoners in kleinere woongroepen wonen, dit vraagt ook om een andere inzet van vrijwilligers. “We breiden onze club met betrokken vrijwilligers heel graag uit. Ook als je maar beperkt tijd hebt kun je voor bewoners écht het verschil maken” vertelt Yvonne Gommans. Zij coördineert de inzet van vrijwilligers bij Sint Anna. “De hobby van een vrijwilliger kan het uitgangspunt zijn voor zijn/haar inzet. Kook je graag of bespeel je een instrument? Een spelletje spelen of een rondje wandelen. Het kan allemaal. Door dit soort dingen proberen we samen van iedere dag een mooie dag te maken.”

Praktische informatie
Je kunt maandag 14 februari tussen 15.00 uur en 18.00 uur zonder aanmelding binnen lopen aan de Veerstraat 49 in Boxmeer. Kun je niet fysiek aanwezig zijn, maar ben je wel geïnteresseerd? Dan spreken we je graag online. Klik daarvoor op deze link.

Een afspraak op een ander moment kan uiteraard ook, daarvoor neem je contact op via 0485 - 571 541 of communicatie@sintannaboxmeer.nl

Terug naar het nieuwsoverzicht