Samen Vertrouwd Aandacht Professioneel

Werken bij Sint Anna; ook iets voor jou?

banner_vacature banner_medewerkers

Waardevol werken èn leven!

Natuurlijk kunnen de bewoners van Sint Anna rekenen op uitstekende en liefdevolle zorg. Dat mag je toch wel verwachten van een zorginstelling, nietwaar? Maar bij Sint Anna gaan we verder. Hier tillen we de zorg op maat naar een heel ander niveau, waarbij onze bewoners waarde kunnen blijven halen uit elke dag. Zodat ze uniek oud kunnen zijn en blijven. Wat dat verdienen ze! Kiezen voor Sint Anna...is kiezen voor waardevol leven, maar ook: waardevol werk!

En jij dan?
Jouw mening, initiatief en ideeën worden zeer op prijs gesteld. Sint Anna is een kleinschalige organisatie, waar wordt geleefd en en gewerkt in kleine woongroepen. We denken graag met elkaar mee, de lijnen zijn kort en we weten elkaar snel te vinden. Jij krijgt alle ruimte en vrijheid om je werk samen met jouw gemeenschap van bewoners, collega’s, mantelzorgers en familie zo goed en effectief mogelijk in te richten. Dus heb jij ideeën om het voor de bewoner èn je team nog aangenamer te maken, dan krijg je alle ruimte om dit in te brengen  en uit te werken.

Inspiratieweek

In mei 2022 organiseerden we de 1e inspiratieweek. Een week vol met interessante lezingen, workshops, informatiemarkt, proeverij en nog veel meer. Volgend jaar organiseren we weer een inspiratieweek voor alle medewerkers. Bekijk hier de aftermovie of klik op het onderstaande filmpje. 

 Inspiratieweek Filmpje