Samen Vertrouwd Aandacht Professioneel

Ontspanning

Activiteiten in huis

Voor die bewoners die daar prijs op stellen worden er 's ochtends en 's middags verschillende activiteiten georganiseerd. Dit kan betekenen een toneelmiddag, een lezing, sport en spel, sjoelkampioenschappen, yoga, handvaardigheid of verschillende gezelschapsspelletjes. Ongeveer tien keer per jaar wordt er een bezinningsbijeenkomst georganiseerd. Het besproken thema is religieus, maatschappelijk of actueel van aard. Deze bijeenkomsten zijn zeer geliefd. Dit geldt ook voor de verschillende vieringen en muziekmiddagen.

Buitenshuis

Woonzorgcentrum Sint Anna heeft rondom een parkachtige tuin met verschillende zitjes, hertenweide, schapenweide, bloemenkas en een meer met eenden en andere watervogels. Hier kunt u heerlijk wandelen of buiten zijn. Alle paden zijn goed met een rollator en scootmobiel te begaan.

Regelmatig worden er voor bewoners ook uitstapjes buitenshuis georganiseerd: De Boxmeerse kermis, een museumbezoek, een voorstelling of gewoon gezellig wandelen of winkelen met een vrijwilliger. In de zomer staat altijd een bepaald vakantiethema of vakantieland centraal. Dan organiseren wij gedurende drie weken activiteiten, etentjes en uitstapjes die met dit thema te maken hebben. Er is voor elk wat wils. Medewerkers en vrijwilligers maken het mogelijk.

  • Uit op Zondag!
Zorgcentrum Sint Anna Boxmeer Quote Ontspanning

Uit op Zondag!

Elke twee weken organiseert Woonzorgcentrum Sint Anna samen met Stichting Welzijn Ouderen Gemeente Boxmeer en Stichting Pantein een afwisselend programma voor een gezellige zondagmiddag uit. De ene keer bij Sint Anna, de andere keer bij de Elsendonck van Pantein.

Uit op Zondag is zowel voor bewoners van de wooncentra als voor inwoners van Boxmeer en omgeving. De entree is gratis, alleen voor een drankje wordt een kleine bijdrage gevraagd.
Lees meer