Samen Vertrouwd Aandacht Professioneel

Ontspanning

Activiteiten in huis

Voor die bewoners die daar prijs op stellen worden gedurende de week verschillende activiteiten georganiseerd; sport en spel activiteiten, de krant (voor)lezen, handvaardigheid of gezelschapsspelletjes. Deze activiteiten vinden vooral plaats in de huiskamer van de woongroepen. 

Daarnaast zijn er regelmatig activiteiten die buiten de woongroep plaatsvinden, zoals een toneel- of muziekmiddag, bingo en lezingen. 

Er is voor ieder wat wils, medewerkers en vrijwilligers maken dit mogelijk.

Buitenshuis

Sint Anna is gelegen op het prachtige terrein van de Zusters van Julie Postel. In de parkachtige tuin en rondom het water zijn verschillende zitjes om van het weer, de natuur en omgeving te genieten. Hier kunt u heerlijk wandelen of buiten zijn. Alle paden zijn goed met een rollator en scootmobiel te begaan.

Regelmatig worden er ook uitstapjes buitenshuis georganiseerd: bijvoorbeeld de Boxmeerse kermis of gewoon gezellig wandelen of winkelen met een vrijwilliger. 

  • Uit op Zondag!
Zorgcentrum Sint Anna Boxmeer Quote Ontspanning

Uit op Zondag!

Elke twee weken organiseert Woonzorgcentrum Sint Anna samen met Stichting Welzijn Ouderen Gemeente Boxmeer en Stichting Pantein een afwisselend programma voor een gezellige zondagmiddag uit. De ene keer bij Sint Anna, de andere keer bij de Elsendonck van Pantein.

Uit op Zondag is zowel voor bewoners van de wooncentra als voor inwoners van Boxmeer en omgeving. De entree is gratis, alleen voor een drankje wordt een kleine bijdrage gevraagd.
Lees meer