Samen Vertrouwd Aandacht Professioneel

Datum: 13-02-2023

Verpleeghuisbewoonster start actie voor slachtoffers aardbeving Turkije

Ciska van Zuijlen (88 ) en Astrid Nagels haakten samen dit plaid. Nu hopen zij dat dit handwerk een mooie bijdrage oplevert voor Giro 555 om de slachtoffers van de aardbeving in Turkije te kunnen helpen.

Samen een plaid haken
Astrid, Verzorgende IG bij Sint Anna Boxmeer, zorgde voor de wol en Mevrouw van Zuijlen haakte alle lapjes. Samen hebben ze het plaid in elkaar gezet. In eerste instantie hadden ze beide niet echt een doel voor ogen met het plaid. Tot de aardbeving met alle verschrikkelijke gevolgen van dien. “Ineens ontstond het idee dat we met dit plaid misschien wel hulp kunnen bieden” vertelt Astrid.

Plaid wordt verloot voor Giro 555
Mevrouw van Zuijlen: “De ellende in Turkije is niet te overzien, ik vind het zo verschrikkelijk. Maar op deze manier kan ik toch mijn steentje bijdragen.” Mevr. van Zuijlen en Astrid willen graag dat men een donatie kan doen en daarmee kans maakt op dit mooie plaid. Op de Facebookpagina van Sint Anna Boxmeer wordt maandag 27 februari de winnaar bekend gemaakt. De volledige opbrengst wordt geschonken aan giro 555. Doneren is mogelijk tot en met zondag 26 februari.

Hoe kunt u doneren?
U kunt uw donatie overmaken naar Stichting Sint Anna Boxmeer, rekeningnummer NL53 RABO 0129 8968 45 onder vermelding van ‘plaid + uw telefoonnummer’. Na 27 februari worden alle donaties overgemaakt naar giro 555 en berichten we via Facebook over de opbrengst van de actie.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht